U bevindt zich hier:    
Skip Navigation Links

Maatwerk


Buisklem B.V. is opgericht in 1982 en bestaat al weer ruim 30 jaar. De uitstekende reputatie die Buisklem B.V. heeft als de specialist in pijpbevestigingen komt door de jarenlange ervaring. Daardoor een goede kennis op het gebied van pijpbevestigingsmaterialen of buisverbindingen.

Het standaard assortiment van Buisklem B.V. omvat pijpbeugels, klemmen en verbindingen voor de hekwerk-branche, Sign-branche, agrarische sector, tuinbouwsector, installatie-branche en overig. Kortom Buisklem producten worden o.a. teruggevonden in kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, agrarische loodsen en schuren, tuinbouw projecten, technische installaties voor gas/water/elektra, terrein beveiliging enz.

Naast het standaard gamma aan beugels en klemmen, produceert Buisklem B.V. wereldwijd op de diverse productiefaciliteiten klantgericht en klant specifieke producten. Alle artikelen zijn voor Buisklem B.V. de moeite waard om te kijken of zij het beter en goedkoper kunnen. Zo kunt u in samenspraak bepalen wat voor soort verpakking, de hoeveelheid per verpakkingseenheid enz. Buisklem B.V. levert zowel in staal, roestvaststaal, aluminium, kunststof.

Verder heeft Buisklem B.V. de mogelijkheid om rechtstreeks af fabriek te importeren uit diverse werelddelen. Denk hierbij aan Europa en Azië. Ook standaard producten, welke in het verre oosten gemaakt worden, kunnen door Buisklem B.V. worden aangeboden.

Met andere woorden: op basis van tekeningen of modellen kan Buisklem B.V. een passende offerte maken. Dit kunnen ook samengestelde producten zijn. Niets is wat dat betreft ongewoon voor Buisklem B.V.

Buisklem B.V. is voorraad houdend. Dat wil zeggen dat Buisklem B.V. beschikt over een ruime voorraad van alle standaard producten. Daarnaast worden er op verschillende manieren afspraken gemaakt voor het op voorraad houden van klant specifieke producten.

De producten van Buisklem B.V. vinden via haar distributienetwerk de weg naar de Benelux landen, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk en ver daarbuiten.